Rusketus

Vita Liberata - ylellinen rusketus kotihoitotuotteilla sekä hoitolassa tehtävä suihkurusketus

Vita Liberatan tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia jotka hoitavat samalla ihoasi kun rusketut. Tuotteet levitetään kuoritulle ja kosteutetulle iholle levityskintaan avulla.

DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa joka saa aikaan ihon ruskettumisen reagoidessaan aminohappojemme kanssa ja sitä kautta itseruskettavan tuotteen ominaistuoksun. Tämä tuoksu on saatu minimoitua Vita Liberata itsetuskettavissa tuotteissa.
Vita Liberata tuotteissa käytettävä DHA on peräisin luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta. Kaikki tuottet ovat myös parabeenittomia, hajustamattomia ja alkoholittomia.

Kuorimalla ihosi ennen rusketustuotteen levitystä Super Fine skin polish jojoba -vartalokuorinnalla ja käyttämällä öljytöntä Moisture Boost body treatment vartalovoidetta saat pidennettyä rusketuksen kestoa.

Rusketus häviää luonnollisesti viikossa. Rusketustuotteet, niin voiteet kuin moussetkin, kuivuvat nopeasti jättäen samettisen pinnan.

Muistathan suojata ihosi öljytömillä ja suojakertoimillisilla tuotteilla auringon haitallisia säteitä vastaan, näin myös täydellinen rusketuksesi säilyy pidempään.

Cndlogo
Pronailslogo2
Vitaliberatalogo
Logo Mosaic
Logo Yb
Logo Hibrow
Logo Gerards
Logo Rev

Aloita oma hemmottelumatkasi tästä ja ota yhteyttä!

Aukioloajat

Avoinna: ti-pe klo 12-17, la klo 10-13 sekä ennalta varattuina aikoina.

Yhteystiedot

Katuosoite: Villenkatu 4, 49400 Hamina
Puhelin: 040 761 6668
myynti [ @ ] sarivuori.fi

Blacklace

Putiikin tuotevalikoiman näet käteväsit katalogista.

Tutustu katalogiin