Ripset

REVITALASH® ADVANCED - ripsien hoitoaine

Löydä omien luonnollisten ripsiesi kauneus. RevitaLash Advanced on uraauurtava, suuren suosion saavuttanut ripsienhoitotuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja tekee ripsistä dramaattisen näyttävät. RevitaLash® Advanced on kehittyneintä teknologiaa omien luonnollisten ripsiesi hoitamisessa ja kaunistamisessa. RevitaLash® Advanced on ainutlaatuisen kosmeettisen koostumuksen sisältämä tuote, joka on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.

REVITALASH® double ended volume set

Primer ja Mascara nyt yhdessä!
Tässä kätevässä 2-in-1-tuotteessa yhdistyvät RevitaLash® Cosmeticsin palkitut Volumizing Primer -pohjustustuote ja Volumizing Mascara -maskara. Tuote on tarkoitettu ripsien pohjustamiseen, tuuheuttamiseen ja korostamiseen, ja lopputuloksena on upean näyttävä ripsirivistö.

Kestotaivutus

Kestotaivutus on omiin ripsiin tehty luonnollinen taivutus, joka voidaan tehdä sekä lyhyisiin että pitkiin ripsiin. Ripsien kestotaivutus tehdään pienien silikonityynyjen avulla, jotka asetetaan yläluomille. Ripsiin saadaan kaunis kaarevuus joka kestää kuusi viikkoa. Taivutus lähtee pois ripsien uusiutuessa. Kun ripset kaartuvat kauniisti, niin katse avartuu eikä ripsiä kuluttavaa mekaanista taivutusta tarvitse tehdä.

Kestovärjäys

Ammattilaisen tekemällä ripsien kestovärjäyksellä helpotat ja nopeutat arkirutiinejasi. Luonnollisin ja edullisin tapa elävöittää katsettasi. Värjäyksen jälkeen et edes tarvitse ripsiväriä.

Cndlogo
Pronailslogo2
Logo Mosaic
Logo Yb
Logo Rev
Blacklace
Skincandy
L Ekopharma

Aloita oma hemmottelumatkasi tästä ja ota yhteyttä!

Aukioloajat

Avoinna: ti-pe klo 12-17, la klo 10-13 sekä ennalta varattuina aikoina.

Heinäkuiset lauantait suljettu. Poikkeukset aukioloaikoihin löydät Facebookista.

Yhteystiedot

Katuosoite: Sibeliuskatu 34, 49400 HAMINA
Puhelin: 040 761 6668
myynti [ @ ] sarivuori.fi

Blacklace