Meikkaus

Olen Toikan Päivi Haminasta ja olen tehnyt arki- ja juhlameikkejä jo usean vuoden ajan.
Juhla- ja häämeikin ollessa kyseessä, teen mielelläni ensin koemeikin, jossa katsotaan oikea meikkivoiteen sävy ja sinun henkilökohtaiset toiveesi muiden värien suhteen. Tapaaminen voidaan sopia myös muualle kuin liikkeeseen esim. kotiisi. Toivon sinun saavan  juuri sellaisen meikin, jossa tunnet itsesi kauneimmaksi ja itsevarmaksi sinuksi ota yhteyttä joko meilillä tai puhelimitse.

Ajanvaraukset 040-505 1497 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Youngblood -tuotteita vähittäismyynnissä

Youngbloodin täysmineraalimeikkisarja luonnollinen valinta. Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa. Youngbloodin värisävyt ovat luonnolliset ja Suomalaiselle vaalealle iholle löytyy todella paljon vaihtoehtoja. Meikkipohjien luonnolliset sävyt peittävät huomaamamttomasti ihon pienet ja suuret virheellisyydet ja tuloksena on kaunis ja luonnollisen huomaamaton meikki. Youngblood antaa meille kaikille mahdollisuuden virheettömään ihoon.

Youngbloodin mineraalimeikkisarja on käynyt läpi Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on ainoana kokonaisena värikosmetiikkasarjana saanut liiton hyväksynnän.

Yhteistyötunnus on täysin puolueeton ja erittäin arvostettu.

Seuraavat tuotteet ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen: Natural Mineral Foundation , Mineral Compact Foundation, Mineral Rice Setting Powder, Ultimate Concealer, Lunar Dust, Crushed, Mineral Blush, Pressed Mineral Blush, Lipstick, Lip Liner Pencil,Crushed Mineral Eyeshadow, Eye Liner Pencil  

Youngblood -tuotteita vähittäismyynnissä

Cndlogo
Pronailslogo2
Logo Mosaic
Logo Yb
Logo Rev
Blacklace
Skincandy
L Ekopharma

Aloita oma hemmottelumatkasi tästä ja ota yhteyttä!

Aukioloajat

Avoinna: ti-pe klo 12-17, la klo 10-13 sekä ennalta varattuina aikoina.

Heinäkuiset lauantait suljettu. Poikkeukset aukioloaikoihin löydät Facebookista.

Yhteystiedot

Katuosoite: Sibeliuskatu 34, 49400 HAMINA
Puhelin: 040 761 6668
myynti [ @ ] sarivuori.fi

Blacklace