Kynnet

ProNails - Love your hands

ProNails merkin historia juontaa 30 vuoden taakse. Catherine Claus perusti ensimmäisen belgialaisen käsi- ja kynsihoitotuotteita valmistavan yrityksen tuolloin, vuonna 1981. Vahvat yrittäjyystaidot ja luovuus ovat johtaneet tämän yrityksen Euroopan huipulle kynsien ja käsien hoidon alalla.
ProNails sarjan geeleistä työskentelyssä käytän kaksivaihegeelejä. Tekniikassa kynnen ensimmäinen kerros karhennetaan jonka jälkeen tulevat pohja- ja rakennegeeli. Tällä tekniikalla kynnestä tulee äärimmäisen kestävä.

Koska luonnonkynsi kasvaa jatkuvasti, rakennekynsiä tulee huollattaa noin neljän viikon välein. Rakennetta ei tule missään tapauksessa irroittaa kotikonstein, vaan sen poistamiseen tarvitsee aina ammattilaisen apua.

Mosaic Nail System

Mosaic merkin on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Mosaic sarja on niin sanottu yksivaihegeeli ja luonnonkynsien esivalmistelu on hellävarainen. Kynnen esivalmisteluksi riittää kuolleen solukon poisto kynnen pinnalta ja kiillon poistaminen bufferin avulla. Luonnonkynttä hiotaan ainoastaan huollon aikana, joten tällä tekniikalla tehdyt kynnet eivät ohene niin paljoin kuin perinteistä rakennekynsitekniikkaa käytettäessä.

Studiossa on valittavanasi useita Mosaic värigeelejä sekä työskentelyssä käytän ainoastaan Mosaic siveltimiä.

Koska luonnonkynsi kasvaa jatkuvasti, rakennekynsiä tulee huollattaa noin neljän viikon välein. Rakennetta ei tule missään tapauksessa irroittaa kotikonstein, vaan sen poistamiseen tarvitsee aina ammattilaisen apua.

CND Shellac

CND™ on maailman suurin ammattilaisille suunnattujen kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteiden valmistaja joka tunnetaan myös innovatiivisista ja laadukkaista tuotteista. Palava intohimo kynsiin on johtanut uraauurtaviin innovaatioihin, kuten maailman myydyimpään Shellac kynsikäsittelyyn.  Shellac hoitolalakkauksessa esivalmisteluksi riittää kuolleen solukon poisto kynnen pinnalta tuotesarjan omalla kuorinta-aineella. Supersuosittu Shellac voi kestää jopa seitsemän viikkoa, mutta vähintään valmistajan lupaaman kaksi viikkoa.

Huollon aikana lakka liotetaan pois ja mikäli haluat poistaa sen kotikonstein se onnistuu vaivatta asetonilla. Tämän vuoksi studiossa tehtävä varpaankynsien lakkaus tehdään vain Shellacilla.
Studiossa on valittavanasi yli sata Shellac väriä joita voidaan käyttää myöskin yksi- ja kaksivaihegeelikynsien koristelussa. Shellac lakat ovat myös uunikovetteisia. CND Shellac lempiväreistä on mahdollista ostaa kotiin saman sävyisiä Vinylux kynsilakkoja.

 

Cndlogo
Pronailslogo2
Logo Mosaic
Logo Yb
Logo Rev
Blacklace
Skincandy
L Ekopharma

Aloita oma hemmottelumatkasi tästä ja ota yhteyttä!

Aukioloajat

Avoinna: ti-pe klo 12-17, la klo 10-13 sekä ennalta varattuina aikoina.

Heinäkuiset lauantait suljettu. Poikkeukset aukioloaikoihin löydät Facebookista.

Yhteystiedot

Katuosoite: Sibeliuskatu 34, 49400 HAMINA
Puhelin: 040 761 6668
myynti [ @ ] sarivuori.fi

Blacklace