Kasvohoidot

Olemme Ekopharma hoitola

EKOPHARMA on kotimainen, ekologinen ja vegaaninen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu.Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Sarja on tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Ekopharman laajasta tuotevalikoimasta valitsemme juuri sinun ihotyypillesi sopivat tuotteet. Sarjan tuotevalikoimasta myös jälleenmyyntituotteet.

Hemmottelukasvohoito

Sisältää alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, seerumi, sekä loppuvoiteet. Tarvittaessa hoitoon voidaan lisätä mekaaninen puhdistus lisäpalveluna.
Rentouttava kasvohoito tehdään manuaalisesti Ekopharma luonnonkosmetiikkasarjalla joka on valmistettu alusta loppuun saakka Suomessa.

Timanttihionta

Timanttihionta on kivuton, mutta erittäin tehokkaasti kuoriva laitehoito.
Hoito sopii lähes kaikille (allergiavapaahoito)
Timanttihionta kuorii, puhdistaa, kirkastaa, kiinteyttää, poistaa talia, mustapäitä, sekä hoitaa aknea

  • Silottaa pintaryppyjä
  • Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia
  • Mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon

Timanttihiontaa suositellaan sarjahoitona, mutta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, sekä puhtaammalta.
Caretech diamond on muuttanut tavallisen timanttihiontalaitteen monipuolisemmaksi lisäämällä siihen thermoinstrumentin, jolla vaikutetaan ihohuokosten avautumiseen ja supistumiseen.
Hoidossa kasvot ensin puhdistetaan huolellisesti jonka jälkeen kasvojen ja kaulan alue käsitellään iholle sopivalla hoitopäällä, lopuksi kasvoille levitetään iholle sopiva naamio. Naamiota imeytetään thermoinstrumentin avulla.
Lopuksi kasvoihin levitetään vielä sopiva voide.

Timanttihionnan lisäksi hoitoon voi tarvittaessa lisätä mekaanisen puhdistuksen, jossa ensin puhdistettava alue käsitellään thermoinstrumentin kuumalla päällä, jonka jälkeen thermoinstrumentin kylmällä päällä. Näin ihohuokoset saadaan heti suljettua ja iho rauhoitettua.

Hoidon jälkeen on vältettävä pari päivää mm. Saunomista, auringon ottoa, sekä solariumia. Ihoa kannattaa kosteuttaa hyvin hoidon jälkeen.
Hoito ei sovi jos on:  auringon polttama iho, psoriasis, aktiivisessa vaiheessa oleva herpes tai ruusufinni, syöpä, tai ihosairaus, jossa antibiootti/kortisonivoide hoito.

Hoito Villenkadulla vain maanantaisin ja keskiviikkoisin. Silloin liike palvelee vain kasvohoitoasiakasta ja ovi on lukossa hoidon ajan.
Sibeliuskadulle muuton jälkeen ajanvarausmahdollisuus laajentuu useammalle päivälle, sillä siellä on oma hoitohuone.

Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen puhdistus voidaan lisätä kasvohoitoon tarvittaessa.
Mekaanisessa puhdistuksessa iholta poistetaan mustapäitä, finnejä, sekä miliumeja käyttämällä ihomatorautaa.

Erittäin tehokas hoitomuoto epäpuhtaalle iholle.

Cndlogo
Pronailslogo2
Logo Mosaic
Logo Yb
Logo Rev
Blacklace
Skincandy
L Ekopharma

Aloita oma hemmottelumatkasi tästä ja ota yhteyttä!

Aukioloajat

Avoinna: ti-pe klo 12-17, la klo 10-13 sekä ennalta varattuina aikoina.

Heinäkuiset lauantait suljettu. Poikkeukset aukioloaikoihin löydät Facebookista.

Yhteystiedot

Katuosoite: Sibeliuskatu 34, 49400 HAMINA
Puhelin: 040 761 6668
myynti [ @ ] sarivuori.fi

Blacklace