Karvanpoisto

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen tapa päästä eroon ihokarvoista ja on 100% luonnollinen. Sokeri myös samalla poistaa kuolleen ihosolukon, joten sokeroinnilla on myös kuoriva ominaisuus! Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle. Sokeri poistaa tehokkaasti myös lyhyet karvat. Karvat poistetaan kasvusuuntaan, joten ne eivät katkeile vaan irtoavat juurineen. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan vähennettyä karvan kasvua ja kasvava karva on aiempaa hennompaa. Sopiva huoltoväli on alueesta ja karvan kasvunopeudesta riippuen 3-8 viikkoa.

Ennen hoitoa:

Karvan on oltava 2mm pitkä Älä kuori tai rasvaa ihoa samana muutamaan päivään ennen hoitoon tulemista

Hoidon jälkeen:

Vältä 12h saunomista, hikoilua ja deodorantin käyttöä. Vältä myös aurinkoa seuraavana päivänä.

Kosteuttamalla ja kuorimalla ihoa säännöllisesti saat hyvin ehkäistyä sisäänkasvaneiden karvojen syntymistä.


Vahaus

Vaha on tehokas, nopea ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.  Vahaus sopii erinomaisesti myös kasvojen alueelle. Vahauksessa karva poistetaan vastasuuntaan ja karva irtoaa juurineen. Säännöllisellä vahauksella karvojen kasvu hidastuu ja vähentyy. Vahalla karvat pysyvät poissa parista viikosta yli kuukauteen. Käytämme hoitolassamme Australialaisia Lycon tuotemerkin vahoja koko vartalolle ja vahaaja on suorittanut Lyconin vartalonvahaus koulutuksen.

Ennen hoitoa:

Älä kuori tai rasvaa ihoa muutamaan päivään ennen hoitoon tulemista.

Hoidon jälkeen:

Vältä 12h saunomista, hikoilua ja deodorantin käyttöä. Vältä myös aurinkoa seuraavana päivänä.
Kosteuttamalla ja kuorimalla ihoa säännöllisesti saat hyvin ehkäistyä sisäänkasvaneiden karvojen syntymistä.

Brassi

Lycon Pinkini Brazilian Hybrid Hot Wax on huolellisesti valittu seos, joka koostuu legendaarisesta ja perinteisestä kuumasta Lycon-vahasta sekä modernista synteettisestä Lycotec-vahasta. Vaha varmistaa tehokkaan tartunnan jopa 1 mm pituisten karvojen poiston sekä elastisuuden ja helppokäyttöisyyden. Sisältää arganöljyä ja kamomillaa.

Vartalo

Lycon erityishellät strip vahat sisältävät muutamia miellyttäviä yllätyksiä kuten nopea levitys, extra vahva tartunta, ei tahmeita jäämiä, eikä ihon vetoa. Ammattilaisten Lycon Strip vahat on valmistettu erityisestä sekoituksesta parhaita luonnollisia ainesosia, jotka takaavat voimakkaan otteen ja poistavat jopa 2 mm pituiset karvat. Sisältää Mikro Micaa ja titaanioksidia, tuoksu on herkullinen mansikka.

Kasvot

Lycojet Eye Brow erikoisvaha kulmakarvojen täsmämuotoiluun. Poista jopa 1 mm karvat käytännössä kivuttomasti. Sisältää kehäkukkaa ja kamomillaa.

Cndlogo
Pronailslogo2
Logo Mosaic
Logo Yb
Logo Rev
Blacklace
Skincandy
L Ekopharma

Aloita oma hemmottelumatkasi tästä ja ota yhteyttä!

Aukioloajat

Avoinna: ti-pe klo 12-17, la klo 10-13 sekä ennalta varattuina aikoina.

Heinäkuiset lauantait suljettu. Poikkeukset aukioloaikoihin löydät Facebookista.

Yhteystiedot

Katuosoite: Sibeliuskatu 34, 49400 HAMINA
Puhelin: 040 761 6668
myynti [ @ ] sarivuori.fi

Blacklace